Oude nieuwsberichten

Sfinx Specials; voor jongeren met een beperking

Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking zoals adhd of autisme, is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. Dat bleek ook uit bijeenkomsten die het sociaal team onlangs organiseerde om de behoefte onder ouders te polsen. Daarom gaan de jongerenwerkers, samen met een paar ouders en met ondersteuning van het sociaal team, een aantal avonden organiseren voor deze jongeren.

De eerste activiteit was woensdag 24 januari. Pubers met een beperking (in de breedste zin van het woord) van ongeveer 12 tot 18 jaar hebben genoten bij de inloop. Vrijdagavond 16 februari is De Sfinx open voor tieners (9-12 jaar) met een beperking. Van 18.30 tot 20.00 uur kunnen de tieners knutselen en daarna meedoen aan de bingo. Ook op deze avond helpen ouders mee om er een geslaagde avond van te maken. Er wordt rekening gehouden met muziek en disco-lampen; die worden beiden gedimd. Jongerencentrum De Sfinx is te vinden aan de achterzijde van het Gildehuis aan de Dorpsdijk 16 in Lobith. De entree bedraagt €1,00 Ouders zijn ook van harte welkom.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op www.de-sfinx.nl. Mailen kan naar c.peeters@caleidoz.nl of bellen met de jongerenwerkers van De Sfinx tel.0316-542794.