Oude nieuwsberichten

De Sfinx 20 jaar – FEEST!!

Jongerencentrum De Sfinx in Lobith bestaat 20 jaar. Het jongerenwerk van Caleidoz pakt daarom uit met een feestelijk programma voor jongeren en een receptie.

Woensdag 5 september is het precies 20 jaar geleden dat De Sfinx werd opgericht. Wat in 1998 begon met een klein team en een portakabin, is uitgegroeid tot een groot team dat werkt vanuit twee professioneel ingerichte locaties; De Sfinx in Lobith en De Piramide in Pannerden. Het team bestaat anno 2018 uit ruim 20  vrijwilligers , tientallen oproepkrachten en  drie beroepskrachten. Honderden, zo niet duizenden jongeren hebben de afgelopen jaren meegedaan aan de activiteiten. Van disco’s en inloop-avonden, tot samen koken, op kamp gaan en meidenclubs en alles ertussen. Dat sommige activiteiten nog steeds een hit zijn, bewijst de spotdropping; binnen 4 uurtjes hadden 120 tieners zich aangemeld  om in oktober mee te doen aan deze spannende avond. Het jongerenwerk is groot geworden dankzij de inzet van vele jongeren en dankzij de fijne samenwerking met andere organisaties en de gemeente. Daarom zijn zij allen welkom om het jubileum mee te vieren.

Op woensdag 5 september is er een receptie van 18.30 tot 20.30 uur in De Sfinx. Jongeren, ouders, organisaties en de gemeente, maar zeker ook jongeren die vroeger wel eens kwamen; ze zijn allen welkom om het Sfinx-team te feliciteren. Op de receptie zullen foto’s voorbij komen van de afgelopen 20 jaar. De jongeren van de inloop vieren donderdag hun eigen feestje en vrijdag 7 september is het de beurt aan de tieners. Het Sfinx-team zorgt voor een daverend feest met niet alleen muziek, maar ook genoeg lekkers, een photobooth, een bingo en meer. De entree voor de party is deze vrijdag helemaal gratis.

Er worden nog meer extra activiteiten georganiseerd; check voor het volledige jubileumprogramma de website; www.de-sfinx.nl. Voor vragen kan men het Sfinx-team bellen T. 0316-542794. Binnenwandelen mag altijd; de deur staat open en is  te vinden aan de achterzijde van het Gildehuis, Dorpsdijk 16 in Lobith.

Lees ook:

https://www.zevenaarpost.nl/nieuws/algemeen/503208/vrijwilligers-basis-voor-succes-sfinx-