Oude nieuwsberichten

Modderloop bij de Byland

De loop der lopen, de tocht der viezigheid , sportiviteit ten top en dat op je eigen tempo! Het jongerenwerk is druk bezig met de organisatie van een spectaculaire modderloop en die zal zijn op zondag 27 augustus.

Alle jongeren tussen de 8 en 16 jaar zijn welkom. Op de dag zelf worden teams gemaakt en ingedeeld op leeftijd, waardoor iedereen evenveel kans heeft om de modder-trofee te winnen. Het parcours wordt uitgezet op en naast het kampeerterrein bij de Byland, vlakbij de rode brug. Neem een heel peloton aan mensen mee om je aan te moedigen, het kan en het mag! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.  Deze dag staat in het teken van plezier en gezelligheid.

Zondag 27 augustus om 13.00 uur worden de deelnemers ingedeeld op leeftijd. Daarna start de modderloop waarbij fans van harte welkom zijn om hun vrienden en familie aan te moedigen. Rond 16.00 uur is de prijsuitreiking. Er is gelegenheid om je om te kleden, wc’s zijn aanwezig. Inschrijven kan vanaf nu op www.de-sfinx.nl onder het kopje agenda. Meedoen aan de modderloop kost 1 euro per persoon.