Oude nieuwsberichten

Geen categorie

Gratis Workshop ‘Sta in je kracht’

Welkomhuis Gelders Eiland opent binnenkort haar deuren in dorpshuis de Cirkel in Pannerden. Om alvast met kennis te maken met het Welkomhuis, organiseren wij een gratis workshop ‘Sta in je kracht’.

In de workshop kun je op een warme en positieve manier in contact komen met je eigen krachten. Het is een oppepper voor iedereen die weer even wil voelen wat je nou echt drijft. De workshop wordt gegeven door een capabele vrijwilliger en voor koffie en thee wordt gezorgd. Heb je na het volgen van de workshop de smaak te pakken? Dan kun je bij het Welkomhuis altijd de gratis vijfdaagse training ‘Sta in je kracht’ komen volgen om je persoonlijke ontwikkeling een stimulans te geven.

Datum workshop : 2 november

Tijd : 09.30-11.30 uur

Locatie : Vryleve, Halve Maan 18 Lobith

Kosten : gratis

Aanmelden : stuur een mail naar welkomhuisgelderseiland@gmail.com

Startconferentie ‘Samen tegen Eenzaamheid’

Samen met de gemeente Zevenaar en Nationale Coalitie Erbij, brengt Welzijnsorganisatie Caleidoz organisaties bijeen tijdens de Week van de Eenzaamheid. De startconferentie ‘Samen tegen eenzaamheid’ op 1 oktober, heeft als doel eenzaamheid in de gemeente Zevenaar beter te bestrijden door (vrijwilligers)organisaties die actief zijn op dit gebied, met elkaar in contact te brengen en te zorgen dat de krachten worden gebundeld.

Eenzaamheid is een probleem onder veel inwoners van Zevenaar. Er zijn meerdere organisaties actief om de eenzaamheid te bestrijden, maar niet iedereen is van elkaars bestaan, taken en verantwoordelijkheden op de hoogte. Een betere samenwerking zorgt ervoor dat eenzame inwoners nog beter kunnen worden ondersteund. De startconferentie is op maandag 1 oktober van 15.00 tot 17.00 uur in Kulturhus de Borg in Babberich. Aanmelden en meer informatie is mogelijk via m.vossebeld@caleidoz.nl.

Er is niet alleen aandacht voor organisaties, maar zeker ook voor Continue reading