Oude nieuwsberichten

Vacaturebank

Vrijwilligerswerk is al het werk dat belangeloos wordt gedaan bij diverse organisaties, verenigingen en bij de mensen thuis. U ontvangt er dus geen financiële vergoeding voor maar het levert u wel veel waardering op! Een nieuwe uitdaging, sociale contacten, verruiming van uw horizon, werkervaring en nog veel meer…

Word ook vrijwilliger, het geeft je leven kleur!

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Wij helpen u met het vinden van een passende omgeving maar we geven ook ondersteuning d.m.v. trainingen en cursussen om zo het vrijwilligerswerk op een goede manier te kunnen doen. Als u wilt, helpen we u een goede start te maken.

Wij helpen u graag!
Bent u niet in staat om zelf uw tuin bij te houden? Wilt u wel eens een wandeling maken, maar kunt u dat niet meer alleen? Is het boodschappen doen een te grote opgave? Zijn er kleine klussen in huis die nodig gedaan moeten worden zoals een schilderijtje ophangen, een kapotte lamp vervangen of iets dergelijks? Zoekt u een vast maatje, die regelmatig langskomt? Voor al deze dingen kunt u terecht bij de vrijwilligerscentrale.

Vacaturebank
De Vacaturebank biedt u de mogelijkheid om een geschikte vrijwilligersfunctie te vinden of om een vrijwilligersvacature aan te bieden. Kijk voor meer informatie op:
www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar

Wij werken mee aan lokale en regionale projecten om vrijwilligers aan werk te helpen. De verenigingen en instanties waar onze vrijwilligers actief zijn, zorgen ervoor dat u goed begeleid en beschermd wordt, en dat u als vrijwilliger verzekerd bent.

Spreekuur
De vacaturebank houdt spreekuur op maandag van 14.00 tot 15.00 uur in het Steunpunt Welzijn, Markt 8 te Lobith op de begane grond.

Vacaturebank
Spreekuur op maandag van 14.00 tot 15.00 uur
Telefoon 0316 – 542 890
Email: m.rutten@caleidoz.nl