Oude nieuwsberichten

Maaltijdservice

Als men geen boodschappen kan doen of zelf niet meer kan koken, dan komt men in aanmerking om de maaltijden thuis bezorgd te krijgen. U kunt er echter ook gebruik van maken als u dat gewoon prettig vindt. Eén keer per week komen onze bezorgers bij alle deelnemers langs en brengen de maaltijden voor de hele week bij hen thuis. De bezorgers zijn vrijwilligers. De afnemers kunnen zelf beslissen wat ze eten en wanneer ze warm willen eten. Ze maken de maaltijd zelf warm in de magnetron.

Het zijn diepvries maaltijden en per week kan men kiezen uit een menu van 136 maaltijden. Het gaat om hoofdmaaltijden en daarnaast kan er ook gekozen worden voor een soepassortiment en eventueel dessert of pudding. We leveren maaltijden aan iedereen die daar gebruik van wil maken.

Ons contact met de deelnemers houden we warm
Als deelnemers vragen hebben of problemen met het warm maken, kunnen ze ons opbellen. We bespreken de vraag en komen thuis kijken. We willen zo goed mogelijke maaltijden bij de klanten op tafel hebben. Voor deelnemers met een minimum inkomen is er een gemeentelijke regeling om een deel van de kosten vergoed te krijgen. Wij helpen deze mensen om te kijken of ze daar recht op hebben en bij het invullen van de nodige formulieren daarvoor. We zorgen ervoor, dat als ze hierop recht hebben, wij de administratie bijhouden en aan de gemeente maandelijks doorgeven.

Kosten
Er zijn al maaltijden verkrijgbaar vanaf € 3,95

Meer informatie
Als u zich wilt aanmelden of meer informatie wilt kunt u maandag t/m donderdag van 9.00 – 12.00 uur bellen met:

Welzijn Rijnwaarden
Markt 8
6915 AH Lobith
Telefoon: (0316) 54 28 90
Email: info@caleidoz.nl